Aanbod

Ik kan je verschillende soorten fotoshoots aanbieden.

Fotoshoot - Opbaring bij crematie of begrafenis

Als jouw grootste lieverd is overgegaan naar de hondenhemel, is er vaak nog even tijd om afscheid te nemen in het crematorium waar je hond is opgebaard. Of wellicht is jouw hond thuis en heb je een andere optie gekozen om je hond te begraven. Dit laatste moment waarop jullie samenzijn is heel essentieel voor de verwerking van je verlies. Ik zorg voor een hele afgestemde, sfeervolle vastlegging.

Tijdens de fotoshoot, die 30 minuten in beslag neemt, krijg je mijn tijd, volledige inzet en ervaring als fotograaf en dierenliefhebber. Je krijgt de foto's digitaal toegestuurd.

De kosten hiervoor bedragen € 50,-

Fotoshoot - Senior hond in de laatste levensfase

Als je aanvoelt dat de laatste levensfase van jouw hond is aangebroken, is het een prachtig moment om jullie relatie vast te leggen op beeld. Jullie relatie is uniek, de band is zo bijzonder. En ik vind het heel bijzonder om deze band tussen jullie te vereeuwigen. Deze fotoshoot zal een groot eerbetoon zijn aan jullie band die niet in woorden uit te leggen is. In beeld weet ik deze essentie vast te leggen.

Ik probeer, zodra je aanvoelt dat het moment daar is, zo snel mogelijk naar jullie locatie te komen. We proberen dan zowel in huis, als ook bijvoorbeeld in de tuin of een andere plek waar jullie graag samen komen, een reeks foto’s te maken waar je met zoveel liefde naar zult blijven kijken.

Omdat deze laatste levensfase vaak al een behoorlijke kostenpost is, houd ik de kosten hiervoor laag. De fotoshoot zal tussen de 30 en 120 minuten in beslag nemen.

Andere mogelijkheden

Neem gerust contact met me op als je graag een fotoshoot vanwege andere gelegenheden wil laten maken door mij. We hebben dan wat meer tijd en kunnen ook in alle rust een datum afspreken en een honorarium afstemmen.

Toeslagen